Ct. per equips sub-12 del Camp de Tarragona 2015

El Club d’Escacs Valls ha estat el campió del ct. sub-12 per equips del Camp de Tarragona, mentre que el C.E. Espluga ha obtingut la 2a posició.  L’última ronda ha estat emocionant fins l’últim minut… però els vallencs han assolit la 1a posició per mig punt de diferència envers els espluguins.

Els clubs que han acollit les rondes d’aquesta edició han estat el Valls, el Tarragona i l’Espluga, on s’ha jugat l’última jornada al gimnàs de l’antic institut.

Han participat al torneig 2 equips del C.E. Valls, 2 del C.E. Tarragona, 2 del C.E. l’Espluga, 1 del C.E. Torredembarra, i ens han acompanyat al lliurament de premis que s’ha dut a terme al teatre del Casalet el delegat territorial de la Federació Ferran Tora i la regidora d’esports de l’Espluga Erica Soriano.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS!!!

——————————————————————–

CRÒNICA PRÈVIA:

El proper 24 d’octubre començarà el Ct. per equips sub-12 a nivell territorial.  El torneig es jugarà durant 3 dissabtes a la tarda i els equips han d’estar formats per jugadors o jugadores menors de 12 anys.

Les inscripcions dels equips, les quals s’ha de realitzar a través del club, finalitzen el dia 17 d’octubre.

Circular informativa del torneig:

http://www.escacs.cat/index.php/publicacions/circulars/circulars-tarragona/23796-circular-trg-13-2015-campionat-de-catalunya-d-equips-grups-de-promocio-sub-12-de-tarragona-tarragona-nord