Ct. sub-12 per equips del Camp de Tarragona 2013

L’equip del C.E. Espluga de Francolí es va proclamar campió del Ct. sub-12 per equips al grup del Camp de Tarragona el passat 18 de gener.

La darrera ronda del torneig, jugada a la Sala Llucià Navarro del Casal de l’Espluga de Francolí, va aplegar prop de 30 nens i nenes que van gaudir de la tarda jugant a escacs. A part dels 4 equips participants al torneig oficial de la Federació Catalana d’Escacs, hi havia també un bon grup d’infants que va participar a la trobada realitzant encontres de caràcter amistós per tal d’anar escalfant motors de cara a la lliga i al ct. individual provincial per edats que començaran durant les properes setmanes.

Es van disputar un total de dues rondes, entre les quals es va oferir un berenar per a tots els assistents.

La classificació final del Ct. sub-12 per equips va ser la següent després dels 6 partits disputats:

  1. C.E. Espluga de Francolí  4,5 p.
  2. C.E. Valls   3,5 p.
  3. C.E. El Pla de Sta. Maria «A»  2,5 p.
  4. C.E. El Pla de Sta. Maria «B»  1,5 p.

Amb aquesta classificació, l’equip espluguí aconsegueix el passi per a la final de Catalunya que es disputarà a la primavera.

Tant els organitzadors com els participants al torneig valoren l’experiència molt positivament i esperen poder-la repetir l’any vinent.

Podeu veure les fotografies d’aquest torneig a la galeria que trobareu a la part final d’aquesta pàgina.

*****************************************************************************************************************

El 18 de gener a les 16:30 h. es jugarà a la Sala Llucià Navarro del Casal de l’Espluga de Francolí l’última jornada d’aquesta competició, la qual és classificatòria per a la final de Catalunya per equips sub-12.

Un equip del C.E. Espluga participa al Ct. per equips sub-12 del Camp de Tarragona en un grup on també hi prenen part dos equips del C.E. El Pla de Sta. Maria i un equip del C.E. Valls.

Aquest és un torneig de promoció que la Federació Catalana d’Escacs organitza per primer cop a la nostra delegació amb la finalitat de promocionar els escacs entre els més joves i que és classificatori per una final catalana a 8 equips (4 de Barcelona, 2 de Girona i 2 de Tarragona). L’equip campió del grup del Camp de Tarragona i el campió del grup de les Terres de l’Ebre obtindran una plaça per participar a la final.

Els equips han d’estar formats per 4 jugadors (els quals poden ser diferents a cada matx), i aquests han de tenir un elo inferior a 1700 punts.

A la zona del Camp de Tarragona, el torneig es jugarà per sistema lliga i a doble volta durant 3 dissabtes a la tarda, cadascun dels quals es disputaran 2 partides.

El calendari de competició previst és el següent:

  • Jornada 1 (30 de novembre) – Valls
  • Jornada 2 (21 de desembre) – El Pla de Sta. Maria
  • Jornada 3 ( 18 de gener) – L’Espluga de Francolí

*****************************************************************************************************************

2a JORNADA:

L’equip del C.E. Espluga va juanyar els dos matxs disputats durant la segona jornada del campionat, la qual cosa va situar els espluguins com a líders provisionals del torneig després de les 4 primeres rondes.

Els jugadors espluguins que van participar en la 2a jornada del torneig van ser Flavius Anca, Oscar Fortuny, Gerard Forns i Miquel Isern.

  • Espluga 3  – El Pla «A» 1
  • El Pla «B» 0 – Espluga 4

*****************************************************************************************************************

1a JORNADA:

Els jugadors espluguins que van participar en la primera jornada de joc van ser Flavius Anca, Oscar Fortuny, Gerard Forns, Miquel Mas i Maria Ibarz, els quals van aconseguir sumar les dues victòries dels dos partits disputats.

Els resultats van ser:

  • Espluga 3  – El Pla «B» 1
  • Espluga 4  – Valls 0

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *