Festa dels Escacs Tarragonins 2014

Avui, 15 de juny, s’ha celebrat a la nostra vila la Festa dels Escacs Tarragonins.  El vencedor del Ct. de partides llampec ha estat el jugador del Reus Deportiu Miguel Àngel Fernández Alonso, seguit del Mestre Català Víctor Plasencia (Tarragona) i el Mestre Català Santi Año (Peró Vuit). La classificació per equips l’ha guanyat el Reus Deportiu, seguit del Peó Vuit i, en 3r lloc, el Club d’Escacs Espluga de Francolí. En total hi han pres part 41 jugadors i jugadores, entre ells diversos espluguins.

Després del torneig s’ha dut a terme un dinar de germanor al restaurant El Gatim, on s’han lliurat els premis de la majoria de torneigs de la temporada esportiva, i s’ha pogut comptar amb l’assistència de la Sra. Gemma Solé, Representant del Consell Català de l’Esport al Camp de Tarragona, i el Sr. Josep M. Camell, tresorer de la Federació Catalana d’Escacs.

En total, una setantena de persones vingudes de diferents llocs de la província han pres part en aquesta activitat i alguns d’ells han aprofitat per fer turisme i visitar la Cova de la Font Major i el Museu de la Fassina.

Des d’aquí volem agrair molt la col·laboració de tothom, jugadors, pares i mares, Ajuntament de l’Espluga i Patronat de Turisme.

Classificació final del Ct. de partides llampec: CLICA AQUÍ

A continuació, teniu una galeria de fotografies fetes per l’espluguina Anna Alhama que il·lustren aquesta Festa dels Escacs Tarragonins.

——————————————————————————————————————–

CONVOCATÒRIA:

El proper diumenge, 15 de juny, la nostra vila acollirà la Festa dels Escacs Tarragonins, amb el següent programa d’actes:

  • 10:30 h. Campionat de partides llampec (5 minuts per a cada jugador) a la Sala Llucià Navarro del Casal.
  • 10:45 h. Sortida de les visites turístiques dels acompanyants a la Cova de la Font Major, el Museu de la Fassina i el Miqvé jueu.
  • 14:00 h. Dinar de germanor i lliurament de premis de la temporada al restaurant El Gatim.

Podeu trobar més informació  sobre aquest acte als següents enllaços:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *