Campionat de Catalunya d’Edats 2022

S’ha celebrat del  9 a l’14 d’abril de 2022 a  l’Hotel Palas de la Pineda el Campionat de Catalunya d’edats sub-8 a Sub-20.  En l’edició d’enguany ha aplegat prop de 500 participants durant 9 rondes.

Aquest campionat ha comptat amb els millors jugadors de Catalunya en les diferents categories i també amb la participació de 3 jugadors del CE Espluga. Arnau Trullols a la categoria sub-10, Eduard Trullols a la categoria sub-16 i Maria Ibarz a la categoria sub-18.

Com sempre, s’ha vist un gran nivell en les partides, ja que l’ELO dels participants era molt alt per la seva categoria. Després d’un inici, on es van acusar els nervis inicials del torneig, els 3 jugadors espluguins van anar millorant en el seu joc.

Així Arnau Trullols, després de 4 victòries seguides i amb 5, 5 punts, disputava la seva última partida en el taulell 5 contra el número 4 del rànquing, anteriorment ja havia jugat i perdut contra el número 3, després d’una emocionant partida de més de 3,5 hores i essent l’últim jugador de la seva categoria per acabar, no va poder aconseguir la victòria i va quedar en el grup de jugadors del 15 al 24 amb 5,5 punts.

L’Eduard Trullols, no va poder disputar les 9 rondes, i veient els 10 primers jugadors sub-16 amb ELO superior a 2000 punts, ja s’indica el gran nivell del campionat. Va fer 3 punts i va quedar en el grup del 57 al 62 jugadors de la classificació.


També la Maria Ibarz amb un ELO inicial de 1884, va començar amb els nervis inicials del campionat i disputant la primera partida contra un 2296 ELO, el que seria el campió del torneig, i durant les primeres 5 partides li va costar de puntuar, però una vegada passat l’equador del campionat, va començar a anar millor i va puntuar en les últimes partides fins als 5 punts totals, guanyant en la última ronda a un jugador de 2142 ELO, situant-se en el grup de 18 al 26 i segona en la classificació femenina.


Una bona experiència per tots els jugadors i que demostra la bona feina feta a l’Escola d’Escacs del nostre club.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *