XXII Open Internacional d’Escacs de Torredembarra

Entre el dissabte 2 i el diumenge 10 de juliol es va jugar al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra un dels tornejos d’estiu amb més tradició, la XXII ena. edició de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra.

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la Còvid-19, jugadors d’arreu de Catalunya es donaven cita a la costa tarragonina per disputar nou rondes, una per dia, i entre els 112 jugadors inscrits, també hi va haver participació del Club d’Esccacs de l’Espluga de Francolí.

Els jugadors Josep Maria Guasch Murtra i Maria Ibarz Guasch van gaudir d’aquest torneig històric dels escacs, inclòs el XVIII Circuit Català d’Oberts Internacionals. Com acostuma a succeir amb aquest tipus de tornejos, el nivell dels jugadors era elevat i, entre d’altres, va comptar amb la presència d’un gran mestre internacional, cinc mestres FIDE i vuit mestres catalans.

El ritme de joc era de 90 minuts per jugador, amb un increment de 30 segon per jugada.

Els nostres representants van jugar 8 de les 9 rondes i van aconseguir uns meritoris resultats: Josep Maria Guasch Murtra va obtenir 4 punts i Maria Ibarz GUasch, 5, essent segona de la seva categoria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *