Bon resultat del Club Escacs Espluga al 1er Torneig Infantil de la Conca de Barberà

Gran resultat dels joves jugadors del Club Escacs Espluga al 1er Torneig Infantil de la Conca de Barberà que s’ha jugat durant 3 setmanes, va començar el dia 20 de novembre a Santa Coloma de Queralt on es van jugar 2 primeres rondes, a continuació es va desplaçar a l’Espluga de Francolí, on el dissabte dia 26 es van disputar la 3era i la 4ª ronda, i va acabar a Montblanc el 3 de desembre amb la 5ena i 6ena ronda. En totes les rondes els joves jugadors han pogut passar una bona estona gaudint dels escacs i del berenar que ha ofert el Consell Esportiu del Consell Comarcal de la Conca.

Amb una participació d’un total de 34 jugadors dividits en 2 grups, segons les categories :

– Grup 1: Prebenjamí i Benjamí. 16 jugadors

– Grup 2: Aleví, Infantil i Cadet. 18 jugadors

Torneig per a jugadors sub-16 (nascuts el 2007 o posteriors). Segons Sistema suís a 6 rondes.
Ritme de joc: 30 min + 3 seg per jugada.Els jugadors del Club espluguí, van aconseguir fins a 5 copes en les diferents categories i els campions de les categories, prebenjamí, aleví i infantil. Essent el Club amb millor palmarès del Torneig.
En el grup 1 format per jugadors prebenjamí i benjamí:
Lola Fernandez 1era de la categoria prebenjamí i Abel Navarro ha aconseguit el 3r lloc de la mateixa categoria.En el grup 2 format per jugadors aleví, infantil i cadet els jugadors , Arnau Trullols 1er a la categoria aleví i Nil Ferrete 1er en categoria infantil. Ha completat el podi Pol Pérez del CE Espluga 2n en la categoria infantil.
A més els jugadors espluguins Arnau Trullols i Nil Ferrete han quedat 1er i 2n de la classificació general amb 6 i 4 punts respectivament.

Una vegada més bons resultats de la formació de l’escola d’escacs de l’Espluga, fet que ens anima a seguir treballant per continuar millorant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *