Minicopa de Tarragona 2023

L’equip del Club Escacs Espluga de Francolí ha participat aquest diumenge dia 10 de desembre de 2023 a la setena edició de la Minicopa de Tarragona, una competició de partides ràpides per equips de jugadors fins als 16 anys, que enguany s’ha celebrat a La Ràpita.

Han conformat l’expedició espluguina Arnau Trulllols, Martí Pérez, Pol Pérez i Lola Fernández, acompanyats pels delegats Miquel Trullols i Anna Alhama. Tot i la inclusió de la jove Sub8 Lola Fernández , els altres components comportaven la catalogació de l’equip en la categoria sub12.

L’equip partia d’una estimada 13 posició, d’un grup total de 45 equips participants, assolint en aquesta edició el record absolut de participació.

Entre tots 4 jugadors han aconseguit sumar 17 punts dels 28 possibles, situant-se en la 7ena posició de la classificació final, essent l’equip, entre els primers, que ha millorat més la seva posició inicial.

Aquests bons resultats han fet que aconseguissin el primer lloc Sub12 , quedant per davant d’equips absoluts i de categories superiors molt més bons com el Riudoms, el Tortosa, el Tarragona, el Gandesa, Vinaròs, Benicarló…

Cal destacar la jove Lola Fernández que amb 7 punts dels 7 possibles ha estat invicta en tot el torneig.

Des d’aquí aprofitem per donar l’enhorabona als joves jugadors de l’escola d’escacs del nostre club, confirmant que s’està fent una bona feina i que són el futur del club.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *