Activitats estiu 2015

SIMULTÀNIES DE FESTA MAJOR //  SOPAR A L’ERMITA  //  TORNEIG DE JOVES.

31 de juliol: PARTIDES SIMULTÀNIES D’ESCACS, dins els actes de la Festa Major de la nostra vila. L’acte estava previst a les 19:30 h al Passeig Cañellas , però per motius meteorològics es va traslladar al vestíbul de l’Antic Hospital. El simultanejador va ser el Mestre Català espluguí Jordi Amigó, i van prendre-hi part un total de 25 participants.

18 de juliol: TROBADA A L’ERMITA a les 19:30h. Reunió de l’entitat, partides a la fresca i sopar de germanor. Van participar-hi un total de 17 socis de l’entitat i esperem poder repetir l’activitat en un futur.

25 i 26 de juny: TORNEIG INFANTIL PER EQUIPS. Els equips estaran formats per 4 jugadors i s’escolliran el primer dia, entre els inscrits.  Inici de les partides: 10h, al local del club (Casalet).

En total han pres part en aquesta activitat un total de 16 jugadors i jugadores, formant 4 equips.