Torneig d’Escacs Llampec Sant Maties Montblanc 2024

El passat diumenge dia 19 es va disputar a Montblanc el tradicional torneig d’Escacs Llampec dins les Festes de Sant maties 2024. El torneig es va disputar al Casal d’entitats en un format de 7 rondes a un ritme de 5 minuts més 3 segons d’increment.


Al torneig hi havia un total de 51 jugadors inscrits i el CE Espluga va participar amb 2 jugadors i 2 jugadores.
El torneig va començar molt bé pel jove jugador del CE Espluga Arnau Trullols, que es va col.locar amb 3 punts de 3, guanyant al jugador número 2 i al número 7 del torneig. Aquests resultats van fer que estigués tot el torneig jugant als primers taulers, jugant també contra els jugadors que van quedar 1 i 3 del torneig. Al final de les 7 rondes va acabar amb 4 punts i en la posició 14, i aconseguint el trofeu de sub14.

Pel que fa als altres jugadors del Club, Miquel Trullols va fer 4 punts, Lola Fernández 3 punts i Anna Alhama 2,5 punts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *