I Torneig Llampec Infantil Montblanc 2024

Bons resultats dels jugadors i jugadores del CE Espluga al I TORNEIG INFANTIL CLUB ESCACS MONTBLANC 2024 que es va disputar el dissabte dia 11 de maig a l’església de Sant Francesc.

Amb una participació d’un total de 15 jugadors i 4 jugadores , procedents de Gandesa, Reus, Santa Coloma, Montblanc, Blanes i L’Espluga es va disputar el torneig a un total de 6 rondes pel Sistema Suís i en la modalitat de 4 minuts + 2 segons d’increment per jugada.

El Club Escacs Espluga va inscriure 5 jugadors, 3 nenes i 2 nens. Gisela Sánchez i Rut Carreras a Sub10, la jove Judit Carreras a Sub8, Arnau Trullols a Sub12 i Roger Martí a Sub14

Aquests torneigs serveixen per anar agafant experiencia als joves jugadors/es del Club, fent bones partides i analitzant les derrotes.

Arnau Trullols va guanyar les 6 partides i es va proclamar campió absolut del Torneig. Roger Martí , també va fer un bon torneig i amb 3 punts va quedar 1er de la categoria Sub14 i finalment Judit Carreras amb un punt va aconseguir el 3er lloc a Sub8.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *