IV Speed Chess El Vendrell

El passat dissabte 14 d’agost es va disputar el IV Speed Chess al local de la Lira Vendrellenca.E l sistema de joc era un Sistema Suís a 9 rondes en grup únic i el ranquing inicial estava format tenint en compte l’ELO català. El ritme de joc eren 4 rondes de 3 min+2 segons, 3 rondes de 5 min + 3 segons i 2 rondes de 8 min + 4 segons d’increment.

El nivell dels jugadors era molt alt, ja que hi havia diferents premis en metàl.lic. D’un total de 56 jugadors inscrits, hi havia 3 IM amb ELO de 2400 i 2500, un FM amb ELO 2400 i altres grans jugadors amb ELO superior a 2000 punts.

El jugador del Club Escacs Espluga de Francolí Eduard Trullols partia en la posició 45 i l’Arnau Trullols, últim en posició 56.Al final van poder fer 3 punts cadascun, millorant la seva posició de sortida inicial.

Va ser una experiència positiva, pel fet de poder jugar partides davant altres jugadors i practicar una mica els escacs.Animem a la resta de jugadors del Club que continuin jugant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *