Fase comarcal d’escacs del Tarragonès 2022

Finalment ha finalitzat la Fase comarcal d’escacs del Tarragonès, organitzat pel Consell Esportiu del Tarragonés i la Delegació d’escacs de la Federació, amb bons resultats pels jugadors del CE Espluga.El torneig va començar el dia 29 de gener i s’ha dut a terme durant els dies 5 i 12 de febrer.

La majoria de jugadors inscrits, eren jugadors de Tarragona, Torredembarra, Cambrils, Vila-Seca, Reus i també 2 de l’Espluga de Francolí

A la categoria Prebenjamí ( Sub-8) es van inscriure 33 jugadors.

A la categoria Benjamí ( Sub-10) es van inscriure 42 jugadors

A la categoria Aleví ( Sub-12) es van inscriure 24 jugadors

A la categoria Secundaria ( Sub-18) es van inscriure 15 jugadorsEls 2 jugadors del CE Espluga, Arnau i Eduard Trullols participaven a la categoria Benjamí i Secundaria respectivament.

Ja des de bon principi les partides es van posar de cara pels jugadors espluguins, guanyant les 2 rondes del dia 29 de gener. També van guanyar les 2 rondes del dia 5 de febrer i es van posar amb 4 punts cadascú, encapçalant la classificació de les seves categories. El dia 12 de febrer es decidia el campionat, ja que s’enfrontaven amb els millors de cada categoria. Finalment van poder guanyar les 2 partides i van aconseguir els 6 punts, havent acabat el torneig invictes.

Arnau Trullols Vizcarra va acabar primer de la categoria Benjamí amb un total de 6 punts de 6 possibles.

Eduard Trullols Vizcarra també va aconseguir els 6 punts possibles acabant primer de la seva categoria.

Enhorabona a tots dos, aquests resultats confirmen el bon treball de formació del Club amb l’escola d’escacs i les classes que es duen a terme.

Arnau Trullols
Eduard Trullols

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *