Lliga Catalana 2022

El Club Escacs de l’Espluga de Francolí ha participat a la Lliga Catalana 2022, al Grup I de Primera Provincial de Tarragona, amb un equip amb molts jugadors joves. Aquesta lliga ha constat de 7 rondes amb els resultats següents:

Ronda 1: Lira Vendrellenca B 5 – 3 Espluga de Francolí.

Ronda 2: Espluga de Francolí 2,5 – 5,5 Constantí.

Ronda 3: Valls C 4 – 4 Espluga de Francolí.

Ronda 4: Espluga de Francolí – 1,5 – 6,5 Valls D.

Ronda 5: Vila-rodona 5 – 3 Espluga de Francolí.

Ronda 6: Calafell 5 – 3 Espluga de Francolí.

Ronda 7: Espluga de Francolí 8 – 0 Tarragona C.

En la classificació final, el Club de la lira Vendrellenca B ha estat el campió del grup, felicitats als vendrellencs per aquest campionat. El Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí ha aconseguit 1,5 punts, fet que l’ha situat a la setena posició, posició de descens.

Ànims a tots els jugadors i jugadores que han participat en aquesta Lliga Catalana, i sort per a la Lliga Catalana 2023. L’any vinent el Club d’Escacs jugarà a la categoria de segona provincial, per intentar tornar a pujar de categoria.

Fotos de diferents rondes de la Lliga Catalana 2022:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *