Torneig Miralcamp 2022

El passat dissabte dia 27 d’agost es va disputar a Miralcamp (Lleida) el torneig de Festa Major 2022, amb la participació de 4 jugadors dels CE Espluga, Eduard i Arnau Trullols, Anna Alhama i Lola Fernandez Alhama. Un torneig a 8 rondes seguint el sistema suís i amb la modalitat de 5 minuts de joc i 3 segons d’increment, i que va reunir 71 jugadors de diferents poblacions, principalment, Lleida, Mollerussa i Tàrrega. El guanyador del torneig va ser Israel Campos del Tàrrega CE amb 7,5 punts, el jugador espluguí Arnau Trullols amb 4,5 punts es va classificar com el primer sub-10. La resta de jugadors del CE Espluga també van puntuar i fer bones partides.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *