V Torneig Llampec Montblanc 2022

Dissabte 3 de setembre es va disputar al claustre de Sant Francesc de Montblanc, el V Torneig Llampec «Escola Escacs Montblanc» dins els actes de la Festa Major 2022, un torneig a 8 rondes en format sistema suís i amb la modalitat de 5 minuts de joc i 3 segons d’incremen, amb la participació de 81 jugadors provinents de diferents llocs propers, com Vila-seca, Constantí, Valls, Santa Coloma, L’Espluga, Tàrrega, Mollerussa, Cambrils, altres una mica més allunyats com Argentona, Suria, Santa Coloma de Gramanet.. i fins i tot alguns de Monzón i La Bañeza.La representació espluguina va estar formada per Maria Ibarz, Anna Alhama i Lola Fernandez Alhama, Miquel, Eduard i Arnau Trullols. El nivell d’aquest torneig puntuable per al torneig de ràpides de Tarragona nord era molt alt, havent 13 jugadors amb ELO superior a 2.000 punts.El torneig el va guanyar Vicenç Esplugas del Valls CE amb 7,5 punts, seguit de Aaron Alfonso del Constantí amb 7 punts i en 3r lloc Josep Pellus de la Gramenet CE amb 6,5 punts.Els jugadors del CE Espluga van estar lluitant fins a les últimes partides per aconseguir els trofeus del seu tram d’ELO i el de la categoria sub-10, però finalment no va ser possible. Així i tot es van veure bones partides, que han servit com a entrenament per a l’inici dels campionats que comencen al setembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *