Campionat Territorial per edats de Tarragona 2023

El passat dissabte 18 de març de 2023 va finalitzar als Pallaresos el Campionat Territorial per edats de la zona Tarragona Nord, de les categories sub8 , sub10 i sub12.

Aquest campionat s’ha dut a terme durant els dies 4, 11 i 18 de març, basat en un sistema suís a 6 rondes,  jugant 2 rondes cada dia. El ritme de joc eren 60 minuts a finish.

El Club Escacs Espluga hi va participar amb 3 jugadors/es, un a cada categoria:

Lola Fernández Alhama a la categoria sub8

Rut Carreras Rué a la categoria sub10

Arnau Trullols Vizcarra a la categoria sub12

Per les joves jugadores del club, era la 1a vegada que participaven en un campionat d’aquestes característiques i va ser una bona experiència per agafar ritme de joc en partides lentes, amb rellotge i on calia apuntar la partida.

Lola Fernandez va fer un total de 3 punts de 6 possibles i va jugar en alguna ronda als taulells del davant.

Rut Carreras va fer 1 punt de 4 possibles en una categoria superior amb nens que ja va més temps que juguen a escacs.

Per Arnau Trullols, era el seu primer any en la categoria i això es va notar en les 2 partides que va perdre amb nens un any més grans. En aquests campionats el fet de ser jugador de 1er any a 2n any, marca molt el nivell del jugador. Va començar molt bé, fent un 3 de 3, però llavors van venir 2 forts jugadors, un d’ells Pol Rovira de la Lira Vendrellenca que acabaria sent el campió de la categoria.

Al final va fer 4 de 6 punts, classificant-se en 9 posició de 43 jugadors

Arnau Trullols i Lola Fernández, participaran als Campionats de Catalunya que es jugaran a Cambrils durant la setmana Santa. També serà un campionat per continuar formant-se com a jugadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *