Lliga Catalana 2023

Durant el període del 2 de gener al 5 de març s’ha jugat la Lliga Catalana, en la qual el Club d’Escacs l’Espluga de Francolí ha participat a la categoria de Primera Provincial de Tarragona, al Grup I.

En aquest grup hi han participat 8 equips, el Valls C, la Lira Vendrellenca, El Constantí, El CERAP Riudoms, Escacs Reus, la Selva del Camp, el Montblanc i l’Espluga de Francolí.

El Club Escacs l’Espluga de Francolí ha participat amb diversos jugadors que han anat rotant per les 7 rondes que s’han jugat, d’aquesta manera han jugat jugadors experimentats i també han pogut jugar nens menys experimentats, per tal que puguin agafar experiència.

Aquests han estat els resultats de les 7 rondes disputades:

El Club Escacs ha puntuat guanyant al Constantí i empatant amb el Montblanc, aconseguint 1,5 punts, quedat setè a la classificació final. El CERAP Riudoms ha guanyat la lliga amb un total de 6,5 punts, els mateixos que Ecacs Reus que han quedat segons.

Aquesta ha estat la classificació final:

Galeria d’imatges de les diferents rondes:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *