I Torneig del Circuit Drac Artcai

El primer torneig del Circuit Drac Artcai, va tenir lloc a les instal·lacions de l’escola Tarroja i Miret de Vila-seca (Tarragonès) organitzat pel Club Escacs Vila-seca i sota la direcció arbitral de Josep Antoni Mateu. El torneig era obert a tothom, federats i no, es va jugar pel sistema suís amb 6 rondes al ritme de 5 minuts per partida més 3 segons d’increment. La sorpresa va ser … l’alta participació i èxit de convocatòria extraordinària que va desbordar a la mateixa organització. Ni més ni menys, hi va haver 170 inscrits. Es va batre el rècord d’assistència en aquests tipus de tornejos, amb més del doble d’inscrits que l’anterior rècord, i amb molta participació d’escolars.

Finalment el torneig es va partir en dos. Un grup A amb 67 participants reservats per adults i un grup B amb 103 participants on participaven tots els nens i nenes. El grup A el guanyador en solitari amb 5,5 punts fou l’Aaron Alfonso (Tarragona), mentre que el grup B el guanyador fou en Gonzalo Hijarrubia (Cerap Riudoms) amb 5 punts i per millor desempat.

El Club Escacs Espluga hi va participar amb 2 jugadors al grup B. L’Arnau i L’Eduard Trullols que van fer 4 i 3,5 punts respectivament.Un dels motius principals d’aquests Tornejos d’Escacs Solidaris DRAC ARTCAI, és que gràcies a la participació dels aficionats als escacs en jugar o col·laborar, molts nens i nenes malalts hospitalitzats obtindran de regal contes del Drac Artcai, a més de tenir la sorpresa que els visitarà a l’hospital mateix.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *