Festa dels Escacs de Tarragona 2023

El passat diumenge dia 18 de juny, es va celebrar a Amposta, amb motiu de festejar els 75 anys del Club Escacs Amposta la festa dels Escacs a al província de Tarragona, acte on es fan entrega dels trofeus guanyats de forma individual o col·lectiva.


També s’aprofita per a celebrar un campionat de partides ràpides a 5 minuts més 3 segons d’increment a 8 rondes , en 2 grups, un grup obert per a tots els jugadors i un grup per als menors de 12 anys.


En el grup obert, amb un total de 50 jugadors, hi va haver un triple empat a 6.5 punts a la classificació, afavorint el sorteig del desempat a Santi Añó del Club Peó Vuit.En el grup de menors de 12 anys, amb un total de 26 jugadors,  també hi va haver un doble empat amb 7.5 punts entre Arnau Trullols del CE Espluga i Rubén Calero de la Unió Escacs Cambrils, i fins al 4rt desempat no li va donar la victòria a Rubén Calero del Cambrils, quedant Arnau Trullols en 2n lloc.
També es van donar els premis dels campionats individuals de Tarragona, del Memorial Calbet i per equips. Cal destacar les victòries durant la temporada del CE Valls i del Cerap Riudoms que van pujar diverses vegades a recollir premis.


Per part del CE Espluga , Arnau Trullols va pujar a recollir 3 premis:
– 3er del Campionat Individual grup B- Primer sub12 del Memorial Calbet- 2n partides ràpides de la Festa dels Escacs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *