Memorial Calbet 2023

El passat dissabte dia 17, va finalitzar a Montblanc l’Obert d’escacs de la provincia de Tarragona el Memorial Calbet, amb la presencia de 3 jugadors del CE Espluga, Josep Mª Guasch, Eduard Trullols i Arnau Trullols.


Es un torneig que organitza la Federació Catalana d’Escacs – Delegació de Tarragona, en col·laboració amb els clubs d’escacs de Vila-rodona, Lira Vendrellenca, CERAP Riudoms, Hospitalet de l’Infant, Montblanc, Salauris, La Selva del Camp i Ateneu Duesaigües.

El torneig es va disputar pel sistema suís FIDE basat en valoració (Sistema Holandès) a 8 rondes amb l’ajuda del programa informàtic swiss manager. Amb dos grups de competició: GRUP-A (obert) i GRUP-B (per jugadors amb Elo català igual o inferior a 1900).

● El torneig v ser avaluat per a Elo català i Elo FIDE.

● Ritme de joc: 90 minuts per a cada jugador més 30 segons d’increment per jugada, des de la primera.

Va començar el 29 d’abril a La Selva del Camp, passant per Riudoms , Salou, Vandellòs, El Vendrell, Vila-rodona, Riudecanyes i Montblanc. I on juguen els millors jugadors de la província de Tarragona.

El jugador Josep Mª Guasch va fer un total de 4.5 punts en el grup A, quedant classificat en el lloc 16 d’un total de 50 jugadors Eduard Trullols va quedar 5è del grup B amb un total de 5,5 punts, fet que li va permetre optar a un dels premis econòmics que hi havia pels 5 primers classificats. Arnau Trullols amb 4,5 punts es va classificar 20è de la general i 1er dels menors de sub12, en la classificació paral·lela dins el mateix campionat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *