Copa Tarragona 2024

El Club Escacs de l’Espluga de Francolí, va participar en la Copa Tarragona 2024, disputada durant el diumenge 14 de gener al Vendrell, en 2 jornades 4 partides al matí i 4 a la tarda, en què van prendre part 258 jugadors distribuïts en 53 equips de 4 taulers. Els campions van ser la Lira Vendrellenca ‘A1’ amb 25’5 punts dels 32 disputats, mentre que l’Amposta ‘A1’ va ser subcampió amb 23’5 punts.

El Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí va aconseguir sumar 14 punts dels 32 possibles, situant-se en la 38a posició entre els 53 equips participants, fet important després d’estar molts anys sense competir en aquest format . Aquests 14 punts es van aconseguir en 3 victòries, amb Gandesana B, Hospitalet de l’Infant B i La Selva del Camp i un empat amb la Gandesana C.

L’equip format per Miquel Trullols i Anna Alhama, comptava amb la presència de les joves promeses del club, Arnau Trullols i Lola Fernández Alhama que van contribuir amb els seus punts a obtenir aquesta meritòria posició.

Esperem poder tornar-hi l’any vinent i millorar el resultat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *