Dues jugadores del Club d’Escacs Espluga són convocades en el programa de tecnificació 23/24 de la Federació Catalana d’Escacs.

Aquesta setmana hem rebut la magnífica notícia de què dues jugadores del nostre Club, Maria Ibarz (sub20) i Lola Fernández (sub10), han estat convocades per a participar en la tecnificació de la Federació d’enguany.

Per mitjà d’aquesta tecnificació es facilita als i les joves esportistes catalans un suport tècnic a través de classes en línia, materials d’estudi i trobades presencials, al mateix temps que els participants han de fer pràctiques dels continguts treballats prèviament en les sessions virtuals.

Estem molt contents perquè això demostra la gran tasca que fa any rere any el club formant joves jugadors, i ens motiva a continuar treballant en aquesta línia des d’un club petit, humil i compromès amb els escacs femenins.

Enhorabona, noies!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *