Lliga Catalana 2024

Aquest diumenge dia 3 de març s’ha acabat de jugar totes les rondes de la Lliga Catalana. El Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí ha participat amb dos equips, un a la categoria de Segona Provincial Grup I i l’altre a Tercera Provincial Grup I.

L’Espluga A, equip que ha jugat a Segona Provincial, s’ha classificat en segona posició amb 4,5 punts dels 7 possibles, només superat pel Vila-rodona que ha aconseguit 6 punts.

Classificació final de la Categoria de Segona Provincial Grup I

L’Espluga B, que ha jugat a Tercera Provincial, ha acabat en quarta posició amb 16 punts, en que el campió ha estat el Torredembarra. Aquest equip ha estat per joves jugadors del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí per tal que agafin experiència en les competicions.

Classificació final de la Categoria de Tercera Provincial Grup I

Des del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí volem felicitar a tots els jugadors i jugadores que han participat a la Lliga Catalana 2024, per la seva dedicació, esportivitat i pels resultats obtinguts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *