Campionat de Tarragona per edats 2024

Aquest dissabte s’ha acabat el Campionat de Tarragona per edats, que s’ha portat a terme durant tres dissabtes, el 2, el 9 i el 16 de març, en que 10 jugadors del Club Escacs Espluga de Francolí ha participat repartits en diferents categories, dels quals s’han aconseguit dos podis: Lola Fernández Campiona de la Categoria Sub10 i Arnau Trullols Tercer de Sub12.

Lola Fernández, gràcies a la primera posició, obté plaça directa promocionada per la Federació Catalana al Campionat de Catalunya que es jugarà aquesta setmana santa a Cambrils.

Les categories Sub8, Sub10 i Sub12 s’han jugat a Tarragona i les categories Sub14 i Sub16 a Salou.

A la Categoria Sub10, han participat amb 4 jugadores: Lola Fernández acabant Campiona aconseguint 6 punts de 6 possibles, també han participat Rut Carreras, Gisela Sánchez i Leire Guàrdia.

A la Categoria Sub12, les tres primers places van estar molt renyides i no va ser fins al final de l’última romda amb tots els resultats disputats, que es va decidir el segon i tercer lloc, ja que estaven ambdós empatats a 5 punts, finalment el tercer lloc va ser per l’espluguí Arnau Trullols. En aquesta categoria també va participar la jugadora Sofia Badea.

A la Categoria Sub14, han participat 3 jugadors espluguins: Roger Martí, Pol Pérez i Martí Pérez. I a la Categoria Sub 16 ha participat Nil Ferrete. Tots quatre jugadors van aprofitar aquest campionat per millorar el seu joc puntuant en alguna ronda.

Des del Club Escacs Espluga de Francolí volem felicitar als guanyadors del Campionat i a tots els participants d’aquest Campionat amb tant de nivell.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *