Festa Provincial 2013

El jugador espluguí Josep M. Guasch Murtra va ser guardonat a la Festa Provincial de l’any 2013 pel fet d’havet quedat 2n classificat en el Campionat Territorial Individual Absolut disputat a inicis de la temporada esportiva 2012/13, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2012 a l’Hospitalet de l’Infant.

La Festa es va disputar a la localitat de Duesaigües (Baix Camp) i va comptar amb un torneig de partides llampec (al qual van participar els espluguins J.M. Guasch, Joan Amigó i Marta Amigó), un dinar de germanor i el lliurament de premis de tota la temporada. El Club d’Escacs Duesaigües va tenir cura de tots els detalls i va merèixer les felicitacions de tots els assistents per la seva organització.

Des d’aquest petit article, també aprofitem per felicitar públicament el nostre company de club, Josep M. Guasch, pel seu resultat en una competició tan important a la nostra província com ho és el Ct. Territorial Absolut.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *