XIII Torneig Memorial Enrique Playán

El passat dissabte dia 23 de maig de 2020 es va celebrar el XIII Torneig Memorial Enrique Playán en línia organitzat pel Club d ‘Escacs Monzón , on es van reunir prop de 250 jugadors de totes les edats d’Aragó, Catalunya, Múrcia i Andalusia. Aquesta trobada, va ser la cita d’escacs més gran organitzada a l’Aragó i una de les més destacades a nivell nacional.

Al voltant de 250 jugadors de 20 equips, tres d’ells de la província d’Osca, CA Monzón, Fraga y Binéfar,  onze de catalans, entre ells el Foment, el CE Tarragona, el Salauris, l’Amposta, el Valls, el Santa Coloma, una Selecció de la Conca.., set aragonesos, un de Cadis, el Conil, i un altre murcià, Duochess. Al ser un torneig online fa que tingui particularitats i diferencies amb un torneig presencial.

L’equip de la Selecció de la Conca estava format per 12 jugadors de l’Espluga i Montblanc:

Maria Ibarz, Albert Sanahuja, Anna Alhama, Miquel, Eduard i Arnau Trullols, Bernat i Laia Milla per part de l’Espluga i 4 jugadors del CE Montblanc.

El campió va ser un combinat de jugadors del Santa Coloma i d’altres llocs, el subcampió el Valls, el tercer el Club escacs Foment de Barcelona, quart els Salauris de Salou, i cinquè la Agrupación Artística Aragonesa. En aquest ranking es pot veure l’alt nivell dels escacs que tenim a Catalunya.

També destacar que els tres millors jugadors de la Conca van ser:

–         1er Albert Sanahuja

–         2n Arnau Trullols

–         3er Albert Fabra

I el jugador local Arnau Trullols de 8 anys es va classificar en 5e lloc del trofeu Carlos San José per a joves jugadors menors de 12 anys. El Club Escacs Monzón va fer arribar per un missatger el trofeu que representava un templari, una figura molt lligada a Montsó, a tots els premiats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *