IV Open Internacioinal d’Escacs de Puigpelat

Dins del Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs de la Federació Catalana d’aquest esport, l’Ajuntament de Puigpelat amb col·laboració del Club Escacs Valls, va organitzar el IV Open Internacional d’Escacs de Puigpelat, que es va disputar el diumenge 5 de setembre. Mes d’una trentena de GM,MI, MF i MC, entre les cent quaranta jugadores i jugadors de totes les edats, van fer que fos un gran èxit de participació, tenint en compte que es van quedar mes de quaranta jugadors en llista d’espera.

En tot moment es va seguir el protocol sanitari per prevenir el contagi per Covid-19, això va fer que en cada taula només hi hagués un tauler i les taules separades entre elles. Les partides van ser de quinze minuts més cinc segons d’increment per jugada, amb un total de nou rondes.

La jugadora espluguina Maria Ibarz del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí va participar a l’Open obtenint 3,5 punts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *