1ª Trobada Solidària de Nadal d’Escacs Drac ARTCAI – Perafort

El passat dissabte 11 de desembre es va disputar de forma presencial la  1a TROBADA SOLIDÀRIA DE NADAL D’ESCACS DRAC ARTCAI – PERAFORT, amb format de partides semi ràpides, ampliant així el calendari d’escacs.

El torneig estava adreçat a escaquistes federats i de l’àmbit dels JEEC de les categories: Prebenjamí 2014/15; Benjamí 2012/13; Aleví 2010/11; Secundària 2004/09  .

Es va jugar a 4 rondes amb el sistema de 15 minuts a finish.

El Club Escacs Espluga va participar amb 2 jugadors, Arnau Trullols a la categoria Benjamí i Eduard Trullols a la de Secundària. L’Arnau va aconseguir guanyar les 4 partides i va quedar primer d’un total de 22 jugadors. L’Eduard amb 2,5 punts va quedar tercer a la seva categoria.

Enhorabona als 2 jugadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *