Lliga d’Escacs 2022

El passat diumenge dia 23 de gener, coincidint amb la Fira de L’Espluga, es va iniciar la Lliga Catalana d’Escacs. Després d’un any d’aturada degut al Covid, aquest any s’ha tornat a reemprendre la competició més significativa dels clubs d’escacs federats.
El Club Escacs Espluga hi participa amb un equip a la categoria Primera Provincial grup I.
En el seu grup hi ha els equips de :


La Lira Vendrellenca B

Constantí

Valls C

Vila-Rodona

Tarragona

CValls D

Calafell


En aquesta categoria l’equip està format per 8 jugadors que durant 7 setmanes van alternant els encontres a casa i a fora. Degut a les condicions de la pandèmia, cal jugar amb mascareta, desinfectar-se mans i mantenir la distancia de seguretat. Per aquest motiu el nostre local habitual de joc, se’ns ha quedat petit i per a les partides de casa ens hem traslladat a jugar al gimnàs de l’antic institut.

La ronda inicial va començar jugant al Vendrell contra la Lira Vendrellenca, un dels equips més forts del grup i amb possibilitat d’ascens a la categoria preferent. L’equip de l’Espluga format en bona part per joves jugadors del Club va perdre per la mínima 5 a 3.

Esperem que els següents resultats siguin més favorables.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *