Torneig Interclubs 2021

Aquest any, enlloc de la Lliga Catalana d’Escacs, que era el torneig on el CE Espluga jugava amb 2 equips, s’ha fet un torneig Interclubs. On l’Espluga ha participat amb un equip de 4 joves jugadors, per tal que agafin experiència en tornejos,  amb el reforç d’algun jugador més veterà, dins el grup 5 de segona categoria de la Província de Tarragona, amb els equips de la Lira Vendrellenca C, Ulldemolins, Reus Ploms, Calafell, Tarragona C i Montblanc B.

Els resultats han estat:

1ª Ulldemolins 4 – Espluga 0

2ª Lira Vendrellenca 3,5 – Espluga 0,5

3ª Reus Ploms 2,5 – Espluga 1,5

4ª Espluga 2- Tarragona  2

5ª Calafell 3,5 – Espluga 0,5

6ª Espluga 2 – Montblanc 2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *