Torneig Llampec Montblanc 2022

El passat diumenge dia 15 de maig es va celebrar el torneig d’Escacs Llampec en suport d’Ucraïna dins les Festes de Sant Maties de Montblanc: Aquest era un torneig a 7 rondes en la modalitat de 5 minuts i 3 segons d’increment. es va celebrar a l’Església de Sant Francesc com un acte més de les Fires.


El CE Espluga i va participar amb 4 jugadors Miquel, Eduard i Arnau Trullols i Anna Alhama, que van fer bones partides amb els 47 jugadors de les poblacions de Montblanc, Valls, Reus, Amposta, Gandesa, Ulldemolins i Sarral.


Finalment Anna Alhama va fer 3,5 punts i Miquel, Eduard i Arnau 4 punts, puntuació que va permetre que Eduard Trullols fos el primer espluguí classificat en 13è lloc i primer en el tram de 1000-1699 d’ELO i Arnau Trullols el primer sub 10, per davant també dels sub 12.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *