Inici de temporada d’escacs 2022-2023

Des del Club hem recuperat la normalitat d’abans de la pandemia i han tornat les classes presencials, per intentar recuperar nous jugadors que no es veien atrets pel format online.

Les classes van començar el 7 d’octubre, i es fan tots els divendres a les 17.30h de la tarda, classes amb monitors del club, per a nivells inicial i pels que ja coneixen moure les peces. Actualment hi ha apuntats 11 nens apuntats.

També fem classes dissabtes al matí per nens del club que ja havien jugat l’any passat, els dissabtes reforcem les classes i 1 dia al mes ve un profesor que es un GM de l’academia d’escacs ADEJO de Lleida, el Josep Oms a fer classes de reforç i avançades. En les classes de dissabte hi ha 7 alumnes en 2 grups, de 4 i 3 jugadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *