LXIV Campionat individual de Tarragona Absolut 2022

El diumenge dia 27 de novembre va finalitzar a l’Hospitalet de l’Infant el LXIV Campionat Individual de Tarragona Absolut 2022, que s’ha jugat al llarg de 9 jornades durans els mesos d’octubre i novembre.
El torneig es va jugar segons el Sistema Suís en format de 90 minuts amb 30 segons d’increment. i s’ha dividit en 3 grups, A, B i C segons l’ELO o puntuació dels jugadors.

Al grup A, hi han participat 47 jugadors, entre ells Josep Mª Guasch del CE Espluga de Francolí que ha fet 4,5 puntsAl grup B, amb jugadors fins a 1900 punts ELO, hi han  participat 46 jugadors, entre ells 2 jugadors del CE Espluga de Francolí , Joan Delgado que ha fet 4 punts  i Eduard Trullols que ha fet 4.5 puntsAl grup C per jugadors fins a 1700 punts ELO, hi han participat 41 jugadors, entre ells Arnau Trullols del CE Espluga de Francolí.

L’Arnau Trullols va començar guanyant les 2 primeres partides i va empatar la 3era partida, després van venir 2 victories i es va col.locar amb 4,5 punts a la 5 ronda en 1ª posició, va seguir un empat i finalment la única derrota amb el campió del grup, Pol Tortajada del Cerap Riudoms. Va acabar el torneig amb un altre empat i una victòria final que el va deixar en el tercer lloc del podi amb 6,5 punts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *