Comarcal d’Escacs del Tarragonès 2023

El passat dissabte dia 11 de febrer de 2023 va finalitzar a Perafort, la Fase Comarcal d’Escacs del Tarragonès, organitzat pel Consell Esportiu del Tarragonès i la Delegació d’Escacs de la Federació, amb bons resultats pels jugadors del CE Espluga. El torneig va començar el dia 28 de gener i s’ha dut a terme durant els dies 4 i 11 de febrer.

La majoria de jugadors inscrits, eren jugadors de Tarragona, Torredembarra, Cambrils, Vila-Seca, Reus i també 5 del Club Escacs de l’Espluga de Francolí.

A la categoria Prebenjamí (Sub-8) es van inscriure 24 jugadors. Entre ells la Lola Fernández Alhama del CE Espluga.

A la categoria Benjamí (Sub-10) es van inscriure 42 jugadors, entre ells la Rut Carreras Rué del CE Espluga.

A la categoria Aleví (Sub-12) es van inscriure 26 jugadors, entre ells l’Arnau Trullols Vizcarra, i el Martí i Pol Pérez Borges

A la categoria Secundaria (Sub-16) es van inscriure 9 jugadors. 

4 dels 5 jugadors, han començat aquest any a les classes d’escacs i a competir, per això al ser el seu primer torneig important, no tenien la pressió d’haver de fer un bon paper, així i tot cada dia, els jugadors espluguins van puntuar, guanyant 1 o les 2 partides.

La Lola Fernández, va aconseguir 4 punts dels 6 possibles, aconseguint un 4 lloc general i 1er lloc no federat.

La Rut Carreras, va aconseguir 4 punts dels 6 possibles, aconseguint un 9 lloc general i 3er lloc no federat.

Martí i Pol Pérez, van aconseguir 4 punts dels 6 possibles, aconseguint un 8e i un 5e lloc general i  Pol, 3er lloc no federat.

Arnau Trullols Vizcarra va acabar 1er de la categoria Aleví amb un total de 6 punts de 6 possibles.

Els bons resultats obtinguts pels jugadors en les diferents categories, va fer que també s’emportessin el trofeu per equips que va ser pel CE Espluga per davant del AE Pare Manyanet i l’AFA Pràctiques.

Enhorabona a tots, aquests resultats confirmen el bon treball de formació del Club amb l’escola d’escacs i les classes que es duen a terme.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *