2ª Jornada d’escacs comarcal del Consell Esportiu de la Conca de Barberà

El Club Escacs Espluga va participar divendres dia 10 de febrer de 2023 en la 2ª Jornada d’escacs comarcal que va organitzar el Consell Esportiu de la Conca de Barberà i la Secció esportiva de l´Escola Martí Poch, i és una de les tres que estan previstes per aquest curs escolar, aquesta jornada va aplegar uns quaranta infants disposats a passar una bona estona jugant a escacs.Hi van participar alumnes de primària de l´Escola Les Muralles de Montblanc, de l’Escola Salvador Ninot de Sarral, de l´Escola Martí Poch de l´Espluga la ZER de la Conca i l’escola Vedruna de L’Espluga.

Els alumnes, van realitzar tres rondes de partides tot posant a prova la seva concentració, el domini de les regles del joc i també la seva astúcia i esportivitat.El més important no era guanyar, sinó passar una tarda jugant i guadint dels escacs.Els alumnes que juguen al CE Espluga van fer bones partides demostrant la bona feina de la nostra escola, hi van participar, Arnau Trullols, Pol i Martí Pérez, Roger Martí, Marc Torrecillas, Yago Fernández i Lola FernándezPer acabar, coca i xocolata per a tots els participants i fins la propera trobada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *