Campionat d’Espanya 2023 sub-8 a Salobreña

Del 27 de juny al 2 de juliol es va celebrar a Salobreña el Campionat d’Espanya de la categoria sub 8.

El Club Escacs Espluga de Francolí va comptar amb la representació de la jove jugadora Lola Fernandez Alhama, de 7 anys, després d’haver quedat tercera en la classificació femenina del Campionat de Catalunya.

El campionat estatal es va caracteritzar per tenir un nivell de joc molt alt per edats tan primerenques, i els 12 representants catalans d’aquesta categoria van lluitar a cada partida per demostrar que els escacs catalans estan a l’altura.

La Lola, que tan sols fa un any que juga a escacs, va assolir uns excel·lents resultats en aconseguir la meitat dels punts, 4’5 de 9 partides, en la seva primera experiència en aquest tipus de competicions d’alt nivell; posicionant-se 5ª en la classificació final femenina. A més, va demostrar gran progressió en el seu joc, fent molt bones partides.

Enhorabona, Lola!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *