2on. Torneig Comarcal Infantil de la Conca de Barberà d’Escacs 2023

Durant els diumenges 5, 12 i 19 de novembre s’ha jugat el 2on. Torneig Comarcal Infantil de la Conca de Barberà d’Escacs, en que es van jugar les dues primeres partides a Santa Coloma de Queralt, la tercera i la quarta a l’Espluga de Francolí, i les dues últimes a Montblanc. Al torneig hi han participat un total de 40 jugadors i jugadores de les categories de Sub 8, Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16.

Del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí hi han participat un total de 15 jugadors i jugadores, amb bons resultats pels participants del nostre club, tot i que diversos jugadors i jugadores no han participat en les sis partides.

A la Categoria de Sub8, Lola Fernández ha estat la campiona amb 6 punts, i Yago Moya ha aconseguit ser novè amb 1.5 punts.

A la Categoria de Sub10, Rut Carreras ha aconseguit la cinquena posició amb 3 punts, Marc Torrecillas la sisena també amb 3 punts, Sofia Badea, Gisela Sánchez, Max Bonet i Jan Martí, tots quatre amb 2 punts, han aconseguit les posicions desena, onzena, dotzena i tretzena respectivament, Leire Guardia ha aconseguit la catorzena posició amb 1.5 punts i Jan Gort la quinzena amb 1 punt.

A la Categoria de Sub 12, Arnau Trullols ha estat el campió de la categoria, Martí Pérez ha pujat a la tercera posició del podi amb 3 punts, Pol Pérez ha estat cinquè amb 2.5 punts i Roger Martí ha estat setè amb 2 punts.

A la Categoria de Sub 14, Nil Ferrete ha estat el campió de la categoria amb 3 punts.

Enhorabona a tots els jugadors i jugadores del Club Escacs Espluga de Francolí pel bons resultats obtinguts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *