Ct. per edats del Camp de Tarragona 2014

13 espluguins han participat al Ct. individual per edats del Camp de Tarragona, el qual s’ha disputat durant 3 dissabtes al matí a Salou. Pau Roca ha quedat 3r classificat a la categoria sub-8. Empatat amb ell, amb 4,5 punts, l’espluguí Miquel Mas ha quedat 5è classificat general (i 3r de la modalitat per clubs).

A banda d’aquests dos resultats, també cal destacar els aconseguits per Arnau Pérez i Oscar Fortuny a la categoria sub-10 (amb 4 punts, 10 i 11è lloc respectivament), seguits per Maria Ibarz (amb 3,5 punts i mig, aconseguint la plaça de classificació femenina per a la final catalana). A la categoria sub-12, Flavius Anca també va aconseguir 4 punts i va quedar el 9è classificat.

La gran majoria dels espluguins era debutant en aquesta competició, i han demostrat estar a l’alçada per fer-ho. Des de l’entitat estem molt contents i felicitem tots els participants perquè s’han esforçat d’allò més i han posat en pràctica el què han après durant aquests mesos de preparació. Des d’aquí els encoratgem i donem ànims per seguir aprenent i participant en torneigs com aquest.

Podeu consultar les classificacions finals complertes als següents enllaços:

Properament ampliarem la informació general del que ha estat aquest torneig, però a continuació us deixem algunes imatges perquè us en pugueu fer una idea.

Podeu trobar més fotografies de la competició al següent enllaç: FOTOS CT PER EDATS 2014

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *