Torneig de Joves Jugadors 2014

Maria Ibarz ha estat la guanyadora del torneig de joves d’aquest any.20140716_102414

El torneig s’ha disputat per sistema lliga a doble volta, és a dir que els participants han jugat tots contra tots, una vegada amb blanques i una altra amb negres. S’han jugat un total de 6 rondes, ja que eren 4 jugadors: Maria Ibarz, Eduard Trullols, Arnau Pérez i Josep Pérez.

Després de jugar les partides, els infants les repassaven i miraven quins errors havien comès i què podien millorar amb Joan Amigó, el qual ha estat el responsable de l’activitat.

L’últim dia s’ha lliurat un diploma en record de participació i el club ha obsequiat els participants amb un gelat.

20140716_112526

De cara a l’any vinent, es mirarà si és possible ubicar l’activitat en altres dates per tal de guanyar participació, ja que aquest any l’afluència ha estat molt poca; tota una llàstima.

Crònica prèvia, convocant el torneig:

Els dies 16, 17, 18, 21, 22 i 23 de juliol, dins els actes de la Setmana de la Joventut, s’ha organitzat un torneig d’escacs adreçat a joves jugadors, el qual es jugarà a les 10h. al local del C.E. Espluga de Francolí, al Casalet.

El torneig està adreçat a jugadors i jugadores de fins a 16 anys i es jugarà una partida cada dia. El ritme de joc serà d’una hora de temps per a cada jugador i la inscripció és gratuïta.

Els interessats en jugar el torneig podran inscriure’s enviant un mail a escacsespluga@gmail.com.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *