Escacs «a la cega»

Els espluguins Jordi Amigó i Albert Sanahuja van dur a terme una exhibició d’escacs «a la cega» dins els actes de la Festa Major d’aquest any. Els joves del club Maria Ibarz i Eduard Trullols van guanyar-se la plaça per participar com a contrincants dels esmentats jugadors a l’exhibició al torneig de joves jugadors jugat la setmana prèvia.

Amigó (MC i una norma de MI) i Sanahuja (2 normes de MC) van jugar amb els ulls tapats i van aconseguir guanyar les seves partides, deixant tothom bocabadat i preguntant-se com era possible que puguessin fer tota la partida mentalment.

Així doncs, es va poder veure una activitat ben diferent al que és habitual.

Al mateix espai on es va dur a terme l’exhibició, el Passeig Canyellas, es van habilitar uns quants taulers perquè Moltes gràcies als jugadors participants i també al públic assistent.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *