Obituari: Joan Amigó Cervelló

Dimarts dia 10 de març al vespre ens va deixar el Sr. Joan Amigó Cervelló, fundador i primer president del Club Escacs Espluga de Francolí. També és el pare de la Marta Amigó, membre de la Junta Directiva de la FCdE.

El Sr. Joan Amigó ha estat una persona molt implicada en la formació de joves jugadors i jugadores a l’Espluga de Francolí i en la difusió dels escacs arreu. Era part de la seva vida, i els seus fills i filles han seguit el seu camí.

El Sr. Joan Amigó ha ensenyat a jugar a escacs a molts espluguins que al llarg del últims 35 anys han passat pel Club d’Escacs

Ha estat un jugador, formador i directiu de llarga trajectòria i fins a l’últim moment, i sempre ha participat intensament en els torneigs de la demarcació de Tarragona i en els darrers anys en els campionats de veterans de la delegació. De fet, en agraïment a la seva trajectòria i dedicació al món dels escacs, el Sr. Joan Amigó a rebre la insígnia de plata de la Federació Catalana d’Escacs l’any 2016.

Els seus companys escaquistes de l’Espluga de Francolí, els clubs de la demarcació, la delegació de Tarragona i la Federació Catalana d’Escacs dóna el condol a la família.

Al cel sia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *