Campionat d’edats de Catalunya

Del dia 5 al 10 de setembre de 2020 es va disputar el Campionat de Catalunya d’Edats Individual. És un dels pocs campionats presencials que s’ha disputat aquest any. El campionat es va celebrar a la localitat de Salou,  al complex Salou Park Resort.

Aquest any, degut a totes les mesures imposades per la Covid, va ser un any atípic, es va disposar de 3 sales de jocs distribuïdes per categories, i el número de jugadors també va ser inferior a un any qualsevol. De totes maneres va comptar amb la participació de:

36 jugadors a la categoria sub-8

34 jugadors a la categoria sub-10

48 jugadors a la categoria sub-12

45 jugadors a la categoria sub-14

38  jugadors a la categoria sub-16

35 jugadors a la categoria sub-18 i sub-20

El CE Espluga aquest any només va participar a la categoria sub-16, amb la jugadora Maria Ibarz Guasch. En aquesta categoria el nivell de joc es molt elevat, i els tres primers classificats, tenen un ELO superior a 2.200 punts. La Maria es va trobar amb partides d’un gran nivell on li va faltar una mica de sort per acabar decicdint-les al seu favor, tot i així va acabant fent 2,5 punts.

Esperem que l’any vinent puguem recuperar una mica la normalitat i tornar a participar més jugadors del club en aquest Campionat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *