VII Torneig Escacs de Reus

El diumenge 20 de juny de 2021 s’ha portat a terme el VII Torneig d’Escacs de Reus, al matí s’ha realitzat torneig de partides ràpides de categories Sub-8, Sub-10 i Sub -12, en el que han participat dos jugadors del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí, Arnau Trullols a la Categoria de Sub-8 i Nil Ferrete a la Categoria de Sub-12 en que l’Arnau ha obtingut 5 punts i ha quedat classificat segon absolut i primer de Sub-8, el Nil ha obtingut 3 punts.

A la tarda s’ha realitzat el torneig de partides ràpides de majors de 12 anys, en que han participat dos jugadors del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí, Maria Ibarz ha aconseguit 3 punts i Jan Ibarz n’ha aconseguit 2.

Moltes felicitats a tots quatre!

Nil Ferrete i Arnau Trullols
Nil Ferrete
Arnau Trullols
Participants del torneig infantil
Arnau Trullols i Nil Ferrete amb els trofeus
Maria Ibarz i Jan Ibarz
Jan Ibarz

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *