Resultat de la Copa Enroca’t 2021

Ja ha finalitzat la Copa Enroca’t d’escacs on-line, un torneig que s’ha disputat durant els mesos d’abril, maig i juny en 10 jornades .

Encara que per a la classificació final, només s’han tingut en compte els 7 millors resultats, cosa que et permetia no disputar algunes partides, fins a 3 vegades durant el torneig.

Des del CE Espluga volem agrair al CE Mollerussa, la dedicació i la feina que suposa haver organitzat aquest campionat amb tants participants. Això ha permès poder disputar partides amb altres nens de tot Catalunya tot i les restriccions per Covid que no permetien fer torneigs presencials.

Finalment s’ha pogut jugar en modalitat individual i com un equip, el de La Conca de Barberà,  gràcies a la bona disposició del CE Mollerussa, format per un jugador del col·legi Vedruna, l’Arnau Trullols i 5 jugadors a l’institut Joan Amigó: la Jana Sánchez, la Laia Milla, el Jan Ibarz, el Bernat Milla i l’Eduard Trullols. Tots ells jugadors federats del Club Escacs Espluga. Aquest equip sumava les puntuacions que feien cada jugador de forma individual i al final de les 10 jornades, ha quedat segon en la categoria sub-16, ja que el jugador de més edat condicionava la categoria de l’equip. I s’ha classificat cinquè d’un total de 43 equips de tot Catalunya. Com es pot veure en el quadre següent:

Aquests jugadors del Club, formats a la nostra escola, són el futur dels escacs i per aquest motiu intentem que puguin jugar partides amb altres jugadors de diferents nivells d’altres clubs, per continuar formant-se.

Tot i que a la 1era ronda van començar 245 jugadors, de mitja cada setmana jugaven al voltant de 170 jugadors

Les classificacions individuals han quedat, segons sigui l’ELO de cada jugador en els grups B i C:

Arnau Trullols- Peoalpas , 1er classificat Sub 10 i segon classificat en la classificació absoluta del Grup B

Bernat Milla- Bemido18, 2n classificat Sub 16 del Grup B

Laia Milla- Lamido2089 4rta classificada Sub 14 i tercera classificada com a millor jugadora Sub16

Eduard Trullols- Destructor06 , 3er classificat Sub 16

Jan Ibarz- Janprior , 4rt classificat Sub 14

Des del Club us animem a que continueu jugant i esforçant-vos i segur que continuareu obtenint aquests bons resultats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *