Campionat de partides ràpides d’Ulldemolins (agost 2021)

El passat dimecres, 11 d’agost, una representació del Club d’Escacs de l’Espluga, el Bernat i la Laia Milla i el Miquel Mas, van participar en el primer  CAMPIONAT DE RÀPIDES, organitzat pel Club d’Escacs d’Ulldemolins. Aquesta entitat, de recent creació (tot just del 2020), va ser impulsada per l’Enric Chalmeta, qui durant molts anys va ser jugador del nostre club. Així doncs, el Parc de la Piscina es va omplir per un costat de  joves jugadors superengrescats, i per un altre d’adults també molt motivats, despertant l’expectació dels veïns del poble que havien anat a remullar-se. Va ser doncs una tarda amena, festiva i divertida,…

De ben segur repetirem en les properes propostes que sorgeixin d’aquest club novell!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *