Campionat de partides Llampec de Tarragona 2022

El passat diumenge 19 de juny, dins la Festa dels Escacs de la província de Tarragona, es va celebrar el Campionat de partides Llampec de Tarragona 2022, en les categories absolut i sub-12, amb la participació dels jugadors del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí, Eduard Trullols i Arnau Trullols.

L’Eduard va aconseguir 3 punts en la categoria absolut i l’Arnau va fer 6 punts dels 7 possibles i va quedar campió de la categoria sub-12.

La Festa dels Escacs es va acabar amb l’entrega de copes i trofeus de tots els torneigs celebrats a la província durant l’any 2022, i amb un dinar de germanor que feia 2 anys que s’havia pogut celebrar per culpa de la pandèmia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *