I Torneig Comarcal d’Escacs de partides ràpides 2022

Podi espluguí en el I Torneig Comarcal d’Escacs de partides ràpides sub14. Diumenge 26 de juny, s’ha celebrat al gimnàs de l’antic institut Joan Amigó una trobada dels alumnes de les escoles d’escacs de Montblanc, Santa Coloma i l’ Espluga, per a disputar unes partides, pel sistema suís a 6 rondes.La idea sorgeix dels 3 clubs de la comarca per tal de fomentar els escacs entre els mes joves, una vegada acabades les classes a les diferents escoles. Finalment s’ha pogut celebrar, amb una quinzena de nens inscrits, que al final han estat 10 nens d’edats entre els 6 i els 13 anys.Els jugadors de l’Espluga han fet notar la seva experiència i els anys de formació de l’escola del Club Escacs Espluga de Francolí i han obtingut bons resultats. Jan Ibarz amb 4,5 punts ha quedat 3r, Laia Milla amb 4,5 punts ha quedat segona i Arnau Trullols amb 6 punts 1er.

També ha fet molt bon paper Lola Fernández, futura jugadora del CE Espluga, en el seu debut en un torneig amb 2 punts.La jornada s’ha completat amb un esmorzar, per tots els assistents, gentilesa de Pastisfred de Montblanc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *