Campionat Individual de Catalunya 2024

Aquesta Setmana Santa finalitzat el XVIIè Campionat Individual de Catalunya per edats que s’ha celebrat a Cambrils del 23 al 28 d’abril de 2024 amb la participació de 3 jugadors/es del CE Espluga.Jugat en la modalitat de Sistema Suís a 9 rondes i amb 90 minuts amb 30 segons d’increment de temps per cada jugador.En un torneig amb una alta participació i un gran nivell, el CE Espluga ha participat en 3 categories:

Lola Fernández a sub10 amb un total de 112 jugadors ha fet uns meritoris 5 punts , en el seu primer any i debut de la categoria, la Lola va començar molt bé el campionat situant-se en les primeres posicions amb 2 punts de 2 partides, van venir 2 empats en les següents rondes, seguit de la primera derrota i una altra victoria. Les dues següents partides no va tenir gaire sort, i en millors posicions, no va poder guanyar, fet que la va fer baixar de les posicions capdavanteres, va guanyar la última partida acabant en la 36ena posició de la classificació final.

Arnau Trullols a la categoria sub12, amb la participació de 119 jugadors, ha fet 6 punts, el campionat no va començar gaire bé, ja que va perdre contra un rival amb un ELO inferior, després van venir 2 victòries i 2 taules, portava 3 punts de 5, la següent partida es va complicar i va passar de tenir-la guanyada a perdre-la, però finalment una gran remuntada a les 3 últimes partides, totes elles sumades com a victòria, han fet que s’hagi situat en 20è lloc de la classificació final.

I finalment Maria Ibarz a sub20, d’un total de 19 jugadors, ha aconseguit 4,5 punts, va començar perdent la 1era i única partida perduda, la resta s’han comptat amb empats i una victòria, fet que li ha permès classificar-se com a 1era jugadora femenina de la seva categoria.

Enhorabona a tots tres!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *